Випускний-2018

/Files/images/9QNFlNkA_KI.jpg31 травня, зі сльозами на очах та посмішками на обличчях, випускники Балаклійської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 прощалися із рідною школою, усвідомлюючи, що щасливі та незабутні 11 років їхнього життя залишились позаду.

Директор школи Бондар О.Я. подякувала випускникам та їх батькам за добру, плідну співпрацю, побажала щасливої життєвої дороги, успіхів, міцного здоров’я та радості від життя та вручила одинадцятикласникам атестати зрілості.Випускників та всіх присутніх від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної та від себе особистопривітав голова Балаклійської районної державної адміністрації Масельський Степан Іванович. Свої вітання випускникам передав і депутат Харківської обласної ради Анатолій Русецький.

Лунали щирі, теплі слова вдячності та побажань від випускників школи, педагогів, батьків. Лунав спів чарівних пісень, у ритмі вальсу кружляли випускники, їх улюблені мами співали та танцювали для своїх дітей.Щиро бажаємо вам, шановні випускники міцного здоров’я, успіхів, щедрої долі та щастя у всьому!

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.